April 18, 2024

Kako Odabrati Pravi Volan za Vaše Vozilo: Nov Volan vs. Liveni Volan?

Zamena volana na vašem vozilu može biti jedan od ključnih koraka ka poboljšanju izgleda i funkcionalnosti vašeg automobila. Međutim, kada je u pitanju izbor između novog volana i livenog volana, mnogi vozači se suočavaju sa dilemom.

Nažalost dugotrajna izloženost suncu i vožnji u letnjim danima uzrokovali su oštećenje vašeg volana i sada sigurno manje uživate u vožnji. Opcija šivenja volana je samo prelazno rješenje dok novi volani za pojedine modele koštaju i do 400 evra.

Pravo rješenje za vas su liveni volani Šabac. Koristimo iste tehnike pravljenja volana kao i savremene fabrike, koristići materijal poliretan. I ono što je najvažnije, cena našeg volana je nekoliko puta jeftinija od originalne cene uz potpuno isti kvalitet.

Na našem lokalnom tržištu, pružamo uslugu obavezne zamene dotrajalih volana novim, što vam donosi dodatnu sigurnost i osećaj mira. Za naše međunarodne klijente, imamo tri različita modela kompletnih zamena volana sa konstrukcijom, svaki prilagođen specifičnim zahtevima. Naši izvozni modeli uključuju zamene volana za vozila poput Sprintera, Ducato i Man-a. Ako imate Citroen Jumper, naš model zamene volana za Ducato je identičan i savršeno će odgovarati vašem vozilu. Takođe, naša zamena volana Man-a je kompatibilna i sa autobusima Man, osiguravajući potpunu usklađenost sa vašim vozilom.

Napisao: moderator

Povezane vesti

NAŠI BRENDOVI